Afval verwerkingVirol en Milieudienst Groningen zijn Premium Partner

Virol en Milieudienst Groningen zijn
Premium Partner !!

Steeds vaker is maatwerk vereist om afvalscheiding aan de bron naadloos aan te laten sluiten op uw productieproces. Virol en Milieudienst Groningen zetten hun expertise graag in om de inzameling van uw afvalstromen te optimaliseren. Naast een breed assortiment rolcontainers, afzetcontainers en andere inzamelmiddelen, bieden zij innovatieve oplossingen voor een duurzame omgang met kantoorafval, bijvoorbeeld door uw eigen vertrouwelijke documenten en koffiebekers her te gebruiken als grondstof voor zelf te gebruiken hygiënepapier. Door afval aan de bron te scheiden, levert u als organisatie een belangrijke bijdrage aan het milieu.

Secret. Service.
Virol biedt vanuit haar zusterorganisatie Reisswolf als enige partij in Nederland een 100% gesloten circuit voor het totaalpakket opslag, vernietiging en digitalisering van vertrouwelijke gegevens. Naast de vernietiging van vertrouwelijke documenten, verzorgt Reisswolf ook de vernietiging van datadragers, bedrijfskleding en overtollige producten.

Gratis advies over de duurzame en financiële waarde van uw afval
Het maximaal scheiden van uw bedrijfsafval is niet alleen veel duurzamer, maar in veel gevallen ook beter voor uw portemonnee. Virol en Milieudienst Groningen ondersteunen u graag bij het vormen van een duurzaam en kostenefficiënt afvalbeleid. Vul de gratis quick afvalscan in via https://www.virol.nl/quick-afvalscan/. Hiermee brengt Virol uw afvalsituatie en uw besparingsmogelijkheden in kaart.