Mondial Oostland Logistics

Mondial Oostland Logistics

Uw Erkende Verhuizer in Groningen, Friesland en Drenthe!

U ziet ze vast wel eens rijden in GroningenFriesland en Drenthe, de blauw-witte verhuiswagens met witte sterren. Dat zijn de verhuizers van verhuisbedrijf Oostland, op weg naar weer een tevreden klant.

Certificaat Erkende Verhuizers.

Particulier en zakelijk Erkende Verhuizer

Ons Erkende verhuisbedrijf is gevestigd op het Rengerspark te Kolham (Groningen). Vanaf deze centrale locatie bedienen we zakelijke en particuliere klanten in Groningen, Friesland en Drenthe en uiteraard ver daarbuiten. Onze missie is Zorgeloos Verhuizen, dit laten wij onze opdrachtgevers graag beleven.

 

bedrijfsnaam  Mondial Oostland Verhuizingen
adres  A. Plesmanlaan 6
postcode 9615 TH 
plaats Kolham 
telefoon 050 541 0232 
website www.oostlandverhuizingen.nl 
AP

AP

AP is een specialist op het gebied van ontwerp en interne assemblage en productie van schakelkasten en laagspanningsdistributiepanelen voor kritieke infrastructuren. Het bedrijf is onder meer actief voor klanten met kritieke infrastructuur zoals datacenters, EV toepassingen, gezondheidszorg, tuinbouw, landbouw en engineering van industriële machines.

AP is ook actief op het gebied van ontwerp en productie van hard- en software van o.a. het eigen merk OEC Power Solutions voor datacenters, medische, industriële en kantoortoepassingen.

Het bedrijf is gespecialiseerd in efficiënte, flexibele en hoogwaardige assemblage en productie binnen de verschillende markten waarin het actief is. Bovendien is het een innovator op deze markten met flexibele oplossingen van topkwaliteit voor haar klanten.

AP heeft ongeveer 75 werknemers en is gevestigd in Kolham, Groningen, Nederland. Het bedrijf heeft klanten in heel Nederland en distribueert de producten die voor haar klanten zijn geproduceerd over de hele wereld.

 

bedrijfsnaam AP 
contactpersoon Esther Plas
adres Postbus 203
postcode 9600 AE
plaats HOOGEZAND
telefoon +31 (0)598 343 999
fax +31 (0)598 343 994
website: www.apnederland.nl
email: sales@apnederland.nl