Com-2U.nl wordt geleid door Erik de Jonge. Na zijn technische opleiding kon hij al snel aan het werk bij de KPN wat toen nog PTT telecom heette.

Na de fijne kneepjes van de telecombranche zich eigen gemaakt te hebben, sloeg de interesse om in de wereld die ICT heet.

Na 15 jaar ervaring in de ICT heeft hij besloten om zijn kennis en ervaring te steken in zijn eigen reparatie bedrijf. Dit om mensen de mogelijkheid te bieden om in de veel te dure wereld van computerreparaties zijn kunde hierin aan te bieden.

Dit is mede te danken aan het unieke concept die com-2U hanteert.

Voor velen in Hoogezand is Erik de Jonge geen onbekende want in het verleden heeft hij al veel mensen kunnen helpen met pc problemen.Waarom uniek? Omdat u altijd weet wat u moet betalen. Geen verrassingen, onverwachte onderzoekskosten, administratie kosten of voorrijkosten die niet zijn afgesproken. Bij ons betaalt u altijd het vaste bedrag van ? 45,- ongeacht hoelang er aan gewerkt moet worden.

Wel betaalt u de te vervangen onderdelen als dit nodig mocht zijn, maar ook dit wordt met u telefonisch overlegd.

Com-2u is een kleinschalig bedrijf, met een professionele werkplek. Wij streven naar een snelle afhandeling van 1 a 2 werkdagen. Dus geen 6 weken wachten op uw apparaat.

bedrijfsnaam Com-2u 
contactpersoon Erik de Jonge
adres Kerkstraat 237
postcode 9603 AG
plaats HOOGEZAND
telefoon 0598-857303
fax
website: www.com-2u.nl
email: info@com-2u.nl
Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

27 april 2016

Reactie verzenden