Bedrijvenpark Rengers in Kolham

,

Bedrijvenpark Rengers biedt u, als ondernemer, een unieke vestigingslocatie met veel aanzien. Gelegen aan de A7, nabij Kolham, staat u in directe verbinding met de belangrijkste doorvoerroute van de Randstad naar Noordoost-Europa. Tevens is het Ruhrgebied via de A31 goed te bereiken.

Overslag per spoor en per schip
In de directe nabijheid van het bedrijvenpark zijn overslagmogelijkheden, zowel per spoor als per schip. Dit gezamenlijke project van de gemeenten Slochteren, Groningen en Hoogezand-Sappemeer, verenigd in de Gemeenschappelijke Regeling Bedrijvenpark Rengers, voorziet in de groeiende behoefte aan representatieve bedrijventerreinen in Noord-Nederland. De uitbreidingsplannen van de gemeente Groningen, aan de oostkant van de stad, en de gemeente Hoogezand-Sappemeer bieden een enorm potentieel aan bedrijvigheid.

Parkachtige omgeving
Het bedrijventerrein biedt een parkachtige omgeving met veel groen, waterpartijen en uitstekende voorzieningen. Meerdere bedrijfstyperingen, met uitzondering van de reguliere detailhandel, kunnen zich vestigen op dit bedrijventerrein. Zo biedt het bestemmingsplan alle ruimte voor uw wensen, waarbij de beeldkwaliteitseisen een hoogwaardige uitstraling waarborgen.

Bestemming:
Industrie, groothandel en dienstverlening.

Oppervlakte:
Totaal: 600.000 m2

Direct uitgeefbaar:
70.000 m2

Grondprijs:
vanaf € 85,- p/m2. Deze prijs is excl. BTW, incl bouwrijp levering. Nuts en riolering aansluitbaar.

Downloads

Internet en informatie

Voor meer informatie: http://www.bedrijvenparkrengers.nl

Contactgegevens

Dhr. H. Holtkamp
info@bedrijvenparkrengers.nl
0598-37 37 37

 

Reactie verzenden