PROBEER NU VOOR EEN WEEK EEN E-BIKE OF SPEED PEDELEC. GRATIS!

Op de fiets naar het werk iets voor jou? Je kunt het nu een week lang gratis uitproberen. Reserveer je e-bike online en haal hem op bij een fietsenwinkel bij jou in de buurt. 

Fietsen is gezond en beter voor het milieu. Als je de auto vaker laat staan scheelt het aanzienlijk in de kosten. Je komt opgeladen aan op je werk en je hebt geen last van fileleed. Met een e-bike is een afstand van zo’n 25 km goed te overbruggen en met een speed pedelec zijn grotere afstanden ook geen probleem. En… je hebt altijd wind mee!

RESERVEER

Hoe werkt het?

  • Meld je aan via het reserveringsformulier en vul je gegevens in.
  • Je kunt een keuze maken uit verschillende elektrische fietsen.
  • Kies een periode die jou goed uit komt.
  • De fiets staat de afgesproken periode voor je klaar bij de door jou geselecteerde fietshandelaar.
  • Veel plezier met fietsen!

Bij jou in de buurt? Jazeker.

Bekijk hieronder welke fietshandelaar bij jou in de buurt meedoet aan de actie en haal hier je e-bike op. Op dit moment kun je de speed pedelec alleen proberen bij fietshandelaren in de stad Groningen (geel op de onderstaande kaart).

Meedoen via werkgever

Een aantal bij Groningen Bereikbaar aangesloten werkgevers doet ook zelf mee aan de actie. Werk je bij een van deze organisaties? Dan is het mogelijk om via je werkgever, op de eigen locatie, een fiets uit te proberen.

IK DOE MEE VIA MIJN WERKGEVER

Verder fietsen

Heb je de smaak te pakken en wil je verder fietsen op je e-bike? Informeer bij je fietshandelaar naar de mogelijkheden of bekijk de aanschafkortingen op e-bikes. Vraag ook je werkgever naar de mogelijkheden voor een fietsregeling. Via de zogenaamde Werkkostenregeling zijn er mogelijkheden om een fiets aan te schaffen of te leasen.

Meer weten?