Parkmanagement Midden Groningen en SUEZ Recycling and Recovery bieden een eenmalige zomerkorting aan voor een 6 kuub afvalcontainer voor grof vuil. Daarmee kunt u uw bedrijf voor uw welverdiende vakantie eens lekker opruimen. Het actietarief voor bedrijven die aangesloten zijn bij PMMiG geldt tot 1 juli 2017. Ook als u geen lopend contract hebt bij SUEZ. 

Ieder jaar voor de vakantie is er een moment om de zaak eens even goed door elkaar te schudden en om al het overbodige materiaal in een keer af te voeren.

PMMiG en SUEZ willen u hierbij graag helpen door middel van een speciaal kortingstarief op een 6 kuub afzetcontainer, waarmee u uw materialen kunt afvoeren. Geen aanhangers volgooien om vervolgens naar een verwerkende locatie te rijden, maar het gemak van een 6 kuubs bak.

Voor een gereduceerd tarief van € 205,00 (excl. BTW) helpt PMMiG in samenwerking met SUEZ bij uw opruimactie. Het actietarief is inclusief huur, plaatsen en afvoeren container en het verwerken van afval.

Meldt u voor 1 juli 2017 aan voor deze zomeractie door onderstaand formulier in te vullen. In de eerste week van juli wordt dan contact met u worden opgenomen door onze Premium Partner SUEZ om een afspraak voor de plaatsing van de container te maken.

Aanmeldformulier voor zomeractie

[contact-form to=’mail@gertbrouwer.nl’ subject=’Zomeractie PMMiG en SUEZ’][contact-field label=’Bedrijfsnaam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Contactpersoon’ type=’url’ required=’1’/][contact-field label=’Adres’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Postcode en plaats’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][/contact-form]