Masterclass ‘Gastvrijheid loont!’

Op donderdag 28 november organiseert het Economisch Platform van de Regio Groningen-Assen in het Paviljoen van de Dame in Paterswolde, in samenwerking met de initiatiefnemers van de Leisure Academy, de masterclass ‘Gastvrijheid loont!’ met medewerking van gastvrijheidstrainer Milo Berlijn.

Gastvrij zijn zit in kleine dingen. Het zit in vriendelijk zijn, goed luisteren, aandacht geven en: nét die ene stap extra willen zetten. Maar zit er in die extra stap misschien ook een nieuw verdienmodel? Dat kunt u ontdekken tijdens de vrolijke en prikkelende masterclass ‘Gastvrijheid loont!’ van de bekende gastvrijheidstrainer Milo Berlijn.Foto Milo Berlijn

Samen met vier ondernemers uit de regio Groningen-Assen neemt hij u mee in de wereld van gastvrijheid en laat hij zien welk effect die ene stap extra kan hebben op úw bedrijfsresultaten. Een masterclass waar elke gastvrije ondernemer blij van wordt!

De masterclass wordt aangeboden aan (horeca)ondernemers en werknemers in de regio Groningen-Assen die actief of geïnteresseerd zijn in de toeristische en recreatieve sector. Dus kent u mensen in uw netwerk die werkzaam zijn in deze branche, wijs hen dan vooral op deze boeiende, prikkelende en inspirerende masterclass!

Meer informatie over het programma, vindt u hier.

Wilt u zich aanmelden? Klik dan hier