Koploper Project Midden-Groningen

Koploper Project: effectief, doelgericht duurzaam ondernemen

Het Koploper Project biedt organisaties de kans om effectief en doelgericht duurzaam te ondernemen. U koppelt collectieve en bedrijfsbelangen aan de regionale waardeneconomie.

U krijgt een kapstok waarmee u in 1 jaar uw duurzame activiteiten integraal in de bedrijfsvoering verankert.

De grondige en brede doorlichting met de DuOn-scan en de Milieubarometer levert een schat aan informatie op en een vernieuwende kijk op uw organisatie en haar omgeving.

Koplopers vinden de investering in dit project meer dan waard, vanwege de sociale, ecologische en economische resultaten. De dynamiek die tijdens het project ontstaat tussen u en uw gelijkgestemde partners werkt verrijkend. Aan het einde van de rit bent u gemotiveerd om elkaar te blijven zien en te stimuleren

De Gemeente SlochterenGemeente Hoogezand-Sappemeer en Gemeente Menterwolde en het Parkmanagement Midden Groningen en Parkmanagement Veenkolonien zijn initiatiefnemers. Provincie Groningen en de Rabobank co-financieren het project.

De deelnemende Koplopers zijn: Uw Eigen Secretariaat en “Molenheerdt erfgoedbehoud en intermezzo wonen” uit Siddeburen, Wardenburg B.V. Beveiliging en Munnik Brandadvies BV uit Kolham, BON-Holding uit Zuidbroek, De Groene Klaver – de groene tuinexpertsDr. Aletta Jacobs CollegeGemeente Midden-Groningen i.o, Vegter’s Rolletjes / Vegters Banket, Holthausen Gassen en de Van Ginkel groep uit Hoogezand.

Het Koploperteam dat het project gaat begeleiden bestaat uit Jaap de Vries, Reina Boels-Feikens en Ada Kruiter Everhardus. Meer informatie vindt u op www.koploperproject-groningen.nl

Voor nog meer informatie ontmoeten we u graag op de ledenvergadering.