Inspirerende lezing met tennistopper Jacco Eltingh

Samen met de VOB en andere ondernemersverenigingen in de gemeente Midden-Groningen organiseert PMMiG een inspirerende lezing met tennistopper Jacco Eltingh. Donderdag 21 november komt hij in Hotel Faber in Hoogezand spreken vanuit zijn rijke ervaring als topsporter, als ondernemer en als technisch- en commercieel directeur van de KNLTB. Jacco Eltingh zal het hebben over ‘Ondernemen, Samenwerken, Sport en Presteren’.

De avond is geheel GRATIS, inclusief hapjes en drankjes. Ook introducés zijn van harte welkom.

Over Jacco Eltingh
Jacco Eltingh (Heerde, 29 augustus 1970) staat bekend als een echte verhalenverteller. Met passie en humor vertelt hij over zijn ervaringen als tennisprofessional, maar ook als ondernemer en vanuit zijn huidige functie als technisch- en commercieel directeur van de KNLTB. Schitterende anekdotes worden afgewisseld met leerzame tips over onder andere samenwerken en omgaan met tegenslagen.

Als professioneel speler was Eltingh actief tussen 1990 en 1998. Hij boekte vooral ook grote successen in het dubbelspel samen met Paul Haarhuis. Na zijn sportcarrière zette hij samen met Paul Haarhuis het bedrijf Tennis & Events op.

Programma:
19.30 – 20.00 uur: inloop
20.00 – 21.15 uur: inspirerende lezing Jacco Eltingh + Questions & Answers
21.15 – 22.00 uur: gezellige nazit en netwerken

Aanmelden kan op de website van de VOB. Of stuur een e-mail naar info@vob-middengroningen.nl m.v.v. uw naam, naam van uw ondernemersvereniging en het aantal personen waarmee u de lezing wilt bezoeken. U bent van harte welkom!