Breedband internet

De aanleg van breedband internet in de voormalige gemeente Slochteren.

Eind januari, begin februari, komt er een brief van de gemeente met daarin het verhaal over de aanleg mogelijkheden van breedband internet. Prima. Ware het niet dat de beslissing van inwoners en bedrijven die in aanmerking komen om wel of niet mee te doen, HEEL snel moet vallen. De start van de actie is ca. 1 februari. Half maart moet bekend zijn wie allemaal mee doen. Dat is helaas waanzinnig kort dag voor veel mensen.

Op 12 en 14 februari zijn er twee openbare informatieavonden. Deelname daaraan is gewenst. Aanmelding een vereiste, omdat het in totaal om meer dan 900 adressen in het betreffende gebied gaat. Aanmelden is nu nog niet nodig, maar noteer alvast deze datums.

Voor het bedrijventerrein Rengerspark en het woongebied rondom Borgweg was geen ambassadeur. Met alle plezier heb ik gezegd daar te willen helpen. Bij deze. Voor de bedrijven op het Rengerspark kan ik me voorstellen dat er bij een aantal technische vragen een rol spelen. Graag horen we waar dat het geval is. Wij weten ook niet alles, maar vragen voor jullie na en komen er op terug.

Meer informatie? Neem contact op met:

Joes Boerma
Slochterdijk 58 Froombosch
0598-450.456