Besparen op energiekosten door gezamenlijk energie in te kopen

Bedrijven die zijn aangesloten bij Parkmanagement De Veenkolonien kunnen 20 tot 30 procent op hun electriciteit- en gaskosten besparen op het kale leveringstarief. Dat kan door samen met andere deelnemers collectief in te kopen.

Voor een onderneming met een jaar verbruik tot 100.000 kWh elektriciteit en 20.000 m3 gas levert dit zo’n 2.300 Euro voordeel per jaar op.

Parkmanagement De Veenkolonien werkt voor de collectieve inkoop van energie samen met PM Energie.

Tenderen

Door onafhankelijk bij meerdere leveranciers te tenderen, kan PM Energie een laagsteprijsgarantie bieden. PM Energie weet hoe de energiemarkt werkt. Experts van PM Energie volgen de energiemarkt van dag tot dag. Op basis van deze informatie adviseert PM Energie energiewerkgroepen van inkoopcollectieven en parkmanagementorganisaties in het hele land.

Behalve advies en ondersteuning bij het collectief inkopen van energie, biedt PM Energie ook advies en ondersteuning voor andere energievraagstukken, bijvoorbeeld over energiebesparing, groene stroom of het zelf opwekken van energie.

PM Energiemonitor

Steeds meer ondernemers willen meer grip op het energieverbruik krijgen. Dat kan met de PM Energiemonitor. Deze online applicatie maakt energieverbruik visueel inzichtelijk, waardoor het eenvoudiger is om energiefacturen te controleren, en waarmee inzicht verkregen wordt in het eigen gebruiksprofiel en eventuele besparingsmogelijkheden.

Wilt u graag meer informatie? Ga dan naar de website www.pmenergie.nl of <button>INFO VOORDEEL ENERGIE</button>