Ankie de Wildt nieuw bestuurslid

Ankie de Wildt, Risicospecialist Verzekeren Grootzakelijk Rabobank Stad en Midden Groningen, stelt zich voor als nieuw bestuurslid.

Kenniscafé voor ondernemers Economic Board Groningen

Kenniscafe voor ondernemers Economic Board Groningen Economic Board breidt uit naar Midden-Groningen Ondernemers uit Midden-Groningen kunnen nu ook terecht bij de Economic Board Groningen (EBG). Bij de EBG kunt u terecht als u geld en/of advies nodig...

Kledingbank Maxima in het nieuws

BLIJ BIJ MAXIMA Drie dagen per week doe ik vrijwilligerswerk bij Kledingbank Maxima aan de Molenraai in Sappemeer. Het heet vrijwilligerswerk, maar ik ervaar het niet anders als betaald werk. Je hebt je taak en daar ga je voor, samen met je collega's. Onze...

Privacy College Midden-Groningen | Impact nieuwe strenge privacywet (AVG)

Parkmanagement Midden Groningen heeft samen met Biblionet Groningen en Pprotectum een Privacy College georganiseerd om ondernemers en consumenten te laten zien wat de nieuwe strenge Europese privacywet (AVG) straks voor gevolgen voor hen heeft en waarom de wet is ingevoerd. Maandagavond 5 maart geeft privacy manager Rob Platteel van Pprotectum een presentatie in de bibliotheek in Hoogezand. Gratis toegang voor leden van Parkmanagement Midden Groningen.

AP Nederland heet voortaan kortweg AP

AP Nederland heeft een nieuwe huisstijl en een nieuwe kortere naam. AP Nederland heet voortaan kortweg AP. Het bedrijf is een specialist op het gebied van ontwerp en interne assemblage en productie van schakelkasten en laagspanningsdistributiepanelen voor kritieke infrastructuren.